DIGITALE MARKETING ZAL EEN CONSISTENTE LOODPIJP GENEREREN

Het creëren van uw “verkooptrechter” is uiteindelijk het belangrijkste doel van marketing. Een verkooptrechter is in feite een systeem voor het genereren van consistente leads en verkopen uit verkeer. Met andere woorden, verkeer omzetten in merkenthousiastelingen. De taak van een verkooptrechter is om de ‘window shoppers’ te scheiden van de echte kopers.

Een online verkooptrechter is speciaal ontworpen om consistent leads te genereren. Hier is een voorbeeld: voordat een online verkooptrechter werd gemaakt, vertrouwde een gokbedrijf op zijn billboards en locatie om inloopleads voor zijn producten en diensten te genereren. Nu gebruikt het bedrijf een digitaal aanbod om een ​​meer consistente pijplijn van leads op te bouwen. Wanneer iemand zijn eerste storting of inzet plaatst, krijgt hij een coupon voor een gratis speelbedrag.

De promo is alleen beschikbaar op de website van het bedrijf en gebruikers moeten zich registreren om van de aanbieding te profiteren. Met deze aanpak genereert het gokbedrijf leads op een veel systematischere en voorspelbare manier. Als een toegevoegde bonus, omdat klanten hun e-mail moesten indienen om de gratis aanbieding te ontvangen, kan het bedrijf in contact blijven met de klant via e-mailmarketing.

Online Infinity is een waar voorbeeld van een in Rotterdam gevestigde organisatie die oprecht met haar klanten omgaat en die zowel losse als geavanceerde kanalen gebruikt. Marketing via internet is inderdaad erg handig geworden en veel mensen hebben dit medium al gebruikt om hun bedrijf op de markt te brengen. De sleutel tot succes bij het gebruik van internet is natuurlijk om uw doelgroep te begrijpen.

online-infinity.nl